OVER MIJ

Hallo, mijn naam is Diana de Jong en ik maak handbeschilderde stenen. Het begon allemaal een paar maanden geleden, toen mijn vriend vlakbij de supermarkt een steen vond (Zie foto hiernaast). Er stond een tekst achterop van Kei Kado. Ik had eerder al iets gelezen erover, omdat één van mijn Facebook vrienden daar berichten over postte op haar Facebook. Mij leek het ook wel leuk om aan een nieuwe hobby te beginnen.

Ben eerst op gewoon papier gaan tekenen met potlood (zie onderstaande foto’s). Ik vond dat de tekeningen best goed gelukt waren. Mijn vriend dacht zelfs dat ik ze had overgetrokken. Maar ik heb alles gewoon zelf getekend. Ik was eigenlijk best verrast en was wel trots op het resultaat.

Daarna ben ik gaan gaan kijken naar wat je allemaal nodig had om stenen te schilderen en dat ben ik toen gaan kopen. Toen ik alles in huis had ben ik meteen begonnen met tekenen op de stenen. Ik kreeg heel veel goede en leuke reacties van mensen.

Ik ben stenen gaan maken voor de jongste dochter van een buurvrouw. Dat meisje was enorm blij met de stenen die ik voor haar heb gemaakt. Een paar dagen later wilde haar oudste dochter ook een steen, dus ben ik er ook één voor haar gaan maken. En kreeg zelfs opdrachten van mensen die een steen wilde hebben.

Ik ben ook een Facebook pagina gaan maken (Zie link onder deze website). De naam was echt moeilijk om te bedenken, want je wilt wel een mooie naam hebben. Ik vroeg op Facebook tips. Er kwamen wel wat mooie naar voren, maar ik vond ze niet mooi genoeg. Uiteindelijk heeft mijn vriend gewoon simpel gezegd doe een naam wat het echt betekend. Zo zijn we op Diana’s Happy Stones gekomen.

Dutch NL English EN